Shop

Algemeen

U-Beads respecteert de privacy van alle bezoekers en zorgt voor een vertrouwelijke behandeling van jouw informatie. U-Beads heeft een Privacy en Cookie beleid welke wij als richtlijn gebruiken voor de manier waarop wij de informatie die onze bezoekers ons geven verzamelen, opslaan en gebruiken. 

Privacy
Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals deze in deze privacyverklaring wordt weergegeven. Als je wenst te reageren op ons privacy beleid of als je vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen we je contact met ons op te nemen. Ook voor verdere vragen en/of opmerkingen kunnen wij via onderstaande gegevens benaderd worden.

U-Beads
Mergelven 64 
5464 PV Veghel

info@u-beads.nl

U-Beads verwerkt jouw persoonsgegevens op verschillende manieren wanneer je een bestelling plaatst of je registreert als klant. Door je te registreren of een bestelling te plaatsten accepteer je de verzameling van jouw persoonlijke gegevens door U-Beads. U-Beads verwerkt deze persoonsgegevens voor de acceptatie van jouw bestelling, het tegengaan van overkreditering en fraude, uitvoering van overeenkomsten met jou, het doen van gerichte marketingacties, managementinformatie, product- en dienstontwikkeling, het uitvoeren van analyses en het nakomen van wettelijke verplichtingen. De informatie die wij opslaan: jouw naam, e-mail, huis-, verzend-, en facuuradres en evt. telefoonnummer.  

Wat doen wij met jouw gegevens?:
Heel belangrijk om te weten is dat wij uiterst secuur omgaan met jouw gegevens. Deze gegevens slaan wij veilig op en zijn niet bereikbaar voor onbevoegden. Jouw gegevens gebruiken we voor verschillende doeleinden zoals het verwerken van jouw bestelling en het aanbieden van gepaste aanbiedingen die passen bij jouw wensen. Bij de verwerking van persoonsgegevens en de levering van onze diensten, de uitvoering van de overeenkomst met jou en de afhandeling van klachten en serviceverlening, kan U-Beads groepsvennootschappen, samenwerkende partners en eventuele (sub)bewerker(s) inschakelen. In verband daarmee kan U-Beads persoonsgegevens die daarvoor noodzakelijk zijn aan deze partijen verstrekken. Als dat het geval is, zorgen we ervoor dat zij er net zo veilig mee omgaan als wij. 

Wij hebben niet de intentie om gegevens te verzamelen van websitebezoekers die 16 jaar of jonger zijn, enkel als zij toestemming hebben van ouders of voogd. Leeftijd kunnen wij niet controleren dus wij raden ouders aan om betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen. Mochten hier onduidelijkheden of vragen over zijn, neem dan contact met ons op via info@u-beads.nl

Persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor het opsporen van (pogingen tot) onrechtmatige en/of strafbare gedragingen gericht tegen U-Beads, haar klanten en medewerkers, alsmede voor deelname aan waarschuwingssystemen welke worden gebruikt ter voorkoming van fraude en overkreditering. Wanneer wij dit wettelijk verplicht zijn zullen wij deze informatie ook verstrekken aan elke relevante rechtelijke instantie.

Daarnaast kunnen jouw persoonsgegevens worden gebruikt om je al dan niet op basis van een voorafgaande selectie te informeren over interessante gelijksoortige aanbiedingen en producten of diensten van U-Beads. 

Bankgegevens zullen nooit gedeeld worden met derde partijen en worden alleen gebruikt om jouw bestelling te verwerken. 

U-Beads gebruikt jouw persoonsgegevens nooit voor adressenhandel.

Door de algemene voorwaarden van U-Beads te accepteren stemt je tevens in met de mogelijkheid dat U-Beads jouw persoonsgegevens (laat) gebruiken voor credit scoring. Voor meer informatie met betrekking tot persoonsgegevens kunt u terecht op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Abonnement op de nieuwsbrief:
Informatie voortvloeiende uit de tussen jou en U-Beads bestaande overeenkomst kunt je per e-mail ontvangen. Commerciële informatie kunt je ook per e-mail of social media kanalen ontvangen. Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst kun je op het door jou opgegeven e-mailadres eenmalig benaderd worden om vrijwillig deel te nemen aan een consumentenonderzoek. Je kunt hierbij aangeven of je je persoonlijke gegevens achterlaat of anoniem deelneemt. Wanneer jij je registreert via u-beads.nl dan heb je de mogelijkheid om je af te melden voor inschrijving in ons emailbestand. Het doel van de inschrijving is om informatie te verzamelen om het voor jou mogelijk te maken up-to-date informatie en productaanbiedingen te ontvangen van ons. Elke keer wanneer wij hierna contact met je opnemen via email wordt je de mogelijkheid geboden om je af te melden van deze service door middel van het klikken op de afmeld knop onder aan de email. Daarnaast kun je jezelf afmelden door een email te sturen naar info@u-beads.nl

Wij verkopen jouw informatie nooit door aan derde partijen voor marketingdoeleinden.

Social media:
Via social media slaan we geen persoonlijke gegevens van jou op. 

Betalen:
Als je geslaagd bent op onze webshop en je wilt de order betalen, kom je in een veilige betaalomgeving terecht om je aankoop af te ronden. Als je met iDeal betaalt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen zodat we een eventuele retour gemakkelijk kunnen verwerken. Mochten er onbetaalde facturen zijn, sturen wij jouw gegevens door naar een incassobureau en/of deurwaarder die de verdere afhandeling verwerkt.

Bescherming van jouw persoonsgegevens:
Wanneer je een bestelling plaatst of jouw account informatie benaderd gebruiken wij een Secure Socket Layer (SSL) verbinding om deze informatie te beschermen van oneigenlijk gebruik. Daarnaast doen wij zoveel als mogelijk om ervoor te zorgen dat de partijen met wie wij samenwerken en waarmee wij jouw gegevens delen dezelfde maatstaven hanteren. 

Toegang tot jouw persoonsgegevens:
Als om welke reden dan ook, je bezorgt bent dat de persoonlijke gegevens die U-Beads van je heeft verzameld incorrect is, log dan in op onze website om jouw persoonlijke gegevens te bekijken en aan te passen. Ook kunt je ons verzoeken jouw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt. 

Cookies
De hieronder getoonde informatie wordt aan je verstrekt zodat je volledig op de hoogte bent wat cookies zijn en welke cookies wij bij U-Beads gebruiken. Hierdoor kun je een weloverwogen beslissing maken over blijvende aanvaarding van deze cookies.

Wat zijn cookies?:
Een cookie is een stukje informatie dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd en opgeslagen, terwijl jij surft op een website. Het volgt de bewegingen van de gebruiker op deze website. Wanneer je opnieuw naar een website surft zorgt de cookie ervoor dat je niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. 

Waar wij cookies voor gebruiken:
U-Beads gebruikt cookies welke wij kunnen opvragen wanneer je onze website in de toekomst nog een keer bezoekt. Door middel van het surfen op onze website geeft je toestemming aan ons dat wij een cookie op jouw harde schijf plaatsen en deze opvragen wanneer je u-beads.nl in de toekomst nog een keer bezoekt. Wij gebruiken cookies onder andere om te volgen hoe vaak een bezoeker onze website bezoekt, wat de inhoud is van zijn winkelwagen en wat zijn voorgaande aankopen waren om inhoud te bieden welke relevant zijn aan de interesses van deze bezoeker. Om dit te kunnen doen gebruiken wij website functionality cookies, website analytics cookies, customer preference cookies en targeting cookies.

Het gebruik van cookies is een standaard in onze industrie en de meeste webbrowsers zijn ingesteld om cookies automatisch te accepteren. Als je het wenst kun je dit echter wijzigen waardoor je voorkomt dat cookies automatisch worden geaccepteerd. Als je cookies van onze website specifiek niet wilt accepteren dan kun je dit doen op een cookie-voor-cookie basis, mits jouw browser dit toelaat. Als je ervoor kiest cookies te limiteren of geen cookies te ontvangen, dan kunt je de meeste functies van onze website, zoals het bekijken en bestellen van producten, gewoon blijven gebruiken, je moet jezelf er echter van bewust zijn dat niet alles meer zal functioneren zoals bedoeld. Als je cookies wilt verwijderen die reeds op jouw apparaat zijn opgeslagen raadpleeg dan de help sectie van jouw browser.

Indien je nog vragen hebt n.a.v. de tekst hierboven kun je een mail sturen naar: info@u-beads.nl 


U-Beads

© 2014 - 2019 U-Beads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Pinterest, Instagram en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.